“Ergotherapie Wijchen e.o. is gevestigd in Gezondheidscentrum Wijchen waarin de verschillende praktijken met elkaar samenwerken.”

Onze Praktijk

Ergotherapie Wijchen e.o. vindt het belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden aan haar cliënten.
Daarom is de praktijk aangesloten bij de vakvereniging Ergotherapie Nederland. Daarnaast hebben alle medewerkers een vierjarige HBO-opleiding ergotherapie afgesloten en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Gezondheidscentrum Wijchen

Ergotherapie Wijchen e.o. is gevestigd in Gezondheidscentrum Wijchen. Naast ergotherapie zijn er de volgende praktijken in het centrum gevestigd:

 • Fysio- en Manuele therapie Baat
 • Logopedie Krebbers
 • Alberts – Veenhuis Psychologenpraktijk
 • Verloskundige praktijk Wijchen
 • Diëtistenpraktijk Noer

www.gezondheidscentrum-wijchen.nl

Ergotherapie Wijchen e.o. vindt het samenwerken met andere disciplines en andere betrokkenen bij het cliëntsysteem belangrijk. Dit is de reden dat de praktijk gevestigd is in Gezondheidscentrum Wijchen. Na toestemming van de hulpvrager wordt er indien noodzakelijk contact opgenomen met andere betrokkenen hulpverleners (o.a. artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen enz.) en instanties (bijv. thuiszorg / leerkrachten / ambulant begeleiders ) om te overleggen of de behandelingen op elkaar af te stemmen.
Wij nemen deel aan verschillende samenwerkingsverbanden zoals:

 • Buurtzorg + (omgeving Gennep en Bergen)
 • Samenwerking met de praktijken binnen Gezondheidscentrum Wijchen maar ook de andere (para)medische praktijken  in Wijchen en omgeving

Kwaliteit

Ergotherapie Wijchen en omstreken neemt deel in diverse overlegorganen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Voorbeelden hiervan zijn het lidmaatschap van  de  Vrijgevestigde Ergotherapeuten Gelderland (VEG), het Kwaliteitsnetwerk KinderErgoTherapiePraktijken Nederland (KETP), ParkinsonNet en MS Zorg. Daarnaast worden er met regelmaat cursussen gevolgd om verder te specialiseren en de nieuwste ontwikkelingen bij te blijven.

Diensten

Ergotherapie Wijchen e.o. biedt naast het behandelen van individuele cliënten mogelijkheden voor workshops / informatieavonden die gericht kunnen zijn op:

 • Informatie aan onderwijzers, mantelzorgers, andere zorgverleners of welzijnsorganisaties over ergotherapie of voorlichting / advies over een specifiek onderwerp
 • Typecursus Typ10 (2x per jaar)
 • Informatieavonden over schrijfontwikkeling / schrijfmaterialen
 • Informatieavonden over bekkenklachten (2x per jaar)
 • Informatieavonden in samenwerking met leveranciers

Neem gerust contact op. Er zijn vele mogelijkheden om een workshop of informatieavond specifiek voor uw vragen in te richten.

Leer het team kennen!

Marian Polderdijk Peeters - Ergotherapie Wijchen

Marian Polderdijk - Peeters

Ergotherapeut en Praktijkhouder, kinderen 0 – 18 jaar
Saskia Daam Sengers - Ergotherapie Wijchen

Saskia Daam - Sengers

Ergotherapeut, volwassenen en ouderen

Caitlin Garot

Ergotherapeut, Kinderen 0 – 18 jaar

Linda Vonk

Ergotherapeut, kinderen en volwassenen
×