Laura van Slooten

Ergotherapeut

Ik ben Laura van Slooten en heb in 2010 de opleiding Ergotherapie afgerond. Sindsdien werk ik met veel plezier met de doelgroep kinderen. De diversiteit aan hulpvragen vraagt om creativiteit en maakt iedere behandeling uniek. Als ergotherapeut vind ik het de uitdaging om samen met betrokkenen te zorgen dat het kind zo zelfstandig mogelijk kan functioneren in eigen omgeving. Het is mooi om het zelfvertrouwen van het kind te zien groeien bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Werkzaam: maandag en woensdag ochtend
e-mail: laura@ergotherapiewijchen.nl
Doelgroep: kinderen 0 - 18 jaar

Lotte van der Mespel

Ergotherapeut

Ik ben Lotte van der Mespel. Na mijn laatste stage bij Ergotherapie Wijchen e.o. heb ik in 2014  de opleiding Ergotherapie afgerond. Vanaf juli 2015 ben ik het team van Ergotherapie Wijchen komen versterken.
Ik heb gemerkt dat iedereen een eigen verhaal heeft. Dat vraagt om een behandeling die persoonlijk is en die afgestemd wordt op het verhaal en de hulpvragen van de cliënt.
Ik vind het leuk om hier creatief mee aan de slag te gaan en samen met de cliënt te zoeken naar een passende oplossing.

Werkzaam: maandag, woensdag middag en donderdag
e-mail: lotte@ergotherapiewijchen.nl
Doelgroepen: kinderen, volwassenen en ouderen

 

Kim Bakker

Ergotherapeut

Ik ben Kim Bakker en werk sinds 2001 met veel plezier als ergotherapeut. Lange tijd heb ik gewerkt met volwassenen met een visuele beperking. Sinds december 2016 werk ik bij Ergotherapie Wijchen e.o. en bezoek ik voornamelijk  mensen thuis. Als ergotherapeut vindt ik het belangrijk om samen met de cliënt en zijn of haar betrokken op zoek te gaan naar al aanwezige strategieën en krachten om samen te werken naar het (weer) kunnen doen van activiteiten die belangrijk zijn voor iemand. Naast mijn kennis over visuele beperkingen, ben ik geschoold in het ondersteunen van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Daarnaast ben ik master of science in ergotherapie, wat betekend dat ik mij ook bezig houdt met onderzoek op het gebied van ergotherapie.

Werkzaam: wisselende werkdagen
e-mail: kim@ergotherapiewijchen.nl
Doelgroepen: volwassenen en ouderen